Asd lijek za pankreatitis: kako piti?

ASD za pankreatitis je pravo čudo, što prema liječnicima, pacijentima i tvorcu lijeka omogućuje utapanje bolesti u početnoj fazi. Odakle lijek potječe, u kojim je uvjetima razvijen, koji je opseg odredišta, jedinstvenost, oblik otpuštanja, cijena itd..?

Povijest lijeka ASD

Znate li da kratica ASD nije ništa drugo do antiseptički stimulans Dorogov? Ime se odnosi na ime izumitelja, koji je, daleko od našeg vremena 1947. godine, svijetu pokazao svoju farmaceutsku kreaciju. Iznenađujuća je činjenica da je do početka 70-ih godina XX. Stoljeća ovaj lijek ostao klasificiran, jer su u područje njegove uporabe spadali samo najviši sovjetski dužnosnici i njihovi bliski. Poznato je da je krajem 40-ih godina prošlog stoljeća ovaj lijek propisivan u borbi protiv onkologije majke L. P. Beria.

Sam A. V. Dorogov, suprotno vašim pretpostavkama, nije bio osobni doktor državnih tajnika, već kandidat veterinarskih znanosti. Tih se dana dogodilo da radi u tajnom znanstvenom laboratoriju za kemijsku zaštitu. Zaposlenici su imali misiju stvoriti niz lijekova koji štite tijelo životinja i ljudi od svih vrsta bakterija, kemijskih i ionizirajućih zračenja, a Alexey Vlasovich se s tim zadatkom nosio s praskom.

Jedinstvenost i relevantnost ASD-a

ASD se smatra adaptiranim lijekom ogen, tj. Pomaže tijelu da izdrži vanjske čimbenike okoliša koji potkopavaju imunološki sustav i čine ga ranjivim na mikrobe, bakterije i razne bolesti. To je relevantnije nego ikad prije, jer zbog pogoršanja uvjeta u okolišu, razina ljudskog zdravlja brzo opada.

Jedinstvenost ASD-a je da lijek blagotvorno utječe na sve razine prilagodbe, od živčanog sustava (autonomnog i centralnog) do imunološkog i endokrinog sustava. Uz to, pozitivno utječe na stabilnost barijera perifernih tkiva..

Lijek je predstavljen u dvije frakcije:

ASD 2 može se koristiti izvana i iznutra.

Asd 3 za vanjsku upotrebu uglavnom se koristi za uklanjanje životinja dermatološki x problema: dezinfekcija rana, borba protiv parazita i gljivica, ekcema, psorijaze itd..

Prvi se dio pokazao neučinkovitim, jer ga trenutno ne koriste.

Acd frakcija 2 za pankreatitis

Izbor ovog alata u liječenju upalne gušterače rezultat je mnogih prednosti u odnosu na druge lijekove, uključujući analoge:

Dostupnost i niski troškovi. U bilo kojoj ljekarni sigurno ćete je pronaći na zalihi, a pristupačna cijena neće pogoditi vaš novčanik. U prosjeku košta 90 rubalja. po volumenu boce 100 ml.

Sigurnost i nedostatak kontraindikacija. Čak se i žene koje su u položaju ili za vrijeme dojenja mogu se obratiti ASD za pomoć.

Utjecaj se događa na cijelo tijelo. Lijek ne pogađa u određenom smjeru, ali ima pozitivan rezultat na tijelo u cjelini.

Nije oduzet. Medicinske studije dokazuju da čak i u prisutnosti tumora, komponente lijeka uvijek postižu cilj, bez obzira na bolest.

Nije ovisnost.

Jedina mana je neugodan miris koji će pratiti lijekove. Činjenica je da bi dodatkom amortizera koji bi ugušili gadnu aromu, većina ljekovitih svojstava nestala. Ovaj trenutak nije ništa u usporedbi s efikasnošću koju demonstrira SDA..

U liječenju gušterače gušterače primjećuje se:

Protuupalni učinak;

Regulacija probavnog sustava;

Poticanje rada enzima;

Poboljšanje motoričke funkcije;

Osiguravanje ulaska kalijevih i natrijevih iona kroz stanične membrane.

Dakle, lijek asd s pankreatitisom, kako piti i u kojoj količini? Lijek se uzima strogo u naznačenoj dozi, čiji je višak neprihvatljiv. Ovdje ne funkcionira princip "što je bolje". U pravilu se propisuje 30 kapi dva puta dnevno za odrasle / 15 kapi za adolescente. Ova količina ASD izlije se u malu posudu, na primjer, čašu, i doda se kuhana voda. Tečaj traje pet dana, na kraju čega je trodnevna stanka obavezna.

Molimo vas da se ne bavite liječenjem, a prije uzimanja bilo kakvih lijekova, uključujući ASD, posavjetujte se s gastroenterologom koji pojedinačno ide na shemu recepta i uzima u obzir karakteristike vašeg tijela.

Slični članci:

3 komentara na članak „Lijek Asd za pankreatitis: kako piti? ”

Nije naznačeno kako ga uzimati točno prije ili nakon jela. Ako prije jela, kada možete jesti.

Olga! Naš portal služi samo u informativne svrhe. I kao u članku i u podrumu mjesta, navedeno je da samo vaš liječnik može dati sve preporuke. Koliko i kada treba uzeti. Dodijelite vam režim liječenja. Sa poštovanjem, uprava portala https://pankreotit-med.com/

30 minuta prije jela!

Dodaj komentar Otkaži odgovor

Ova stranica koristi Akismet za borbu protiv neželjene pošte. Saznajte kako se obrađuju vaši komentari..

ASD2 - Panacea?

Moderator: dvd-rw

ASD2 - Panacea?

# 1 Objavio Anonymous dana srijeda, 27. svibnja 2009. 17:08

# 2 Post Sasha White »Sub 30. svibnja 2009. 6:56

# 3 Objavio Anonymous »Sub 30. svibnja 2009. 13:55

# 4 Post Sasha White »Sub 30. svibnja 2009. 17:10

# 5 Objavio koker »ned travanj 04, 2010 21:26

# 6 Poruka Landgrafa »pon. Travnja 05, 2010 9:49

# 7 Post od Wolanda »pon. Travnja 05, 2010 13:22

# 8 Objavio Lesha u Utorak 06. travnja 2010. 19:42

# 9 Objavio koker u Utorak, 06. travnja 2010. 22:23

# 10 Objavio alex007 u Pet ruj 17, 2010 22:39

# 11 Post Berber »pon. Lipnja 20, 2011 15:48

# 12 Objavio / la fanat u Četvrtak, 23. lipnja 2011. 00:48

# 13 Objavio ivanov824 »Četvrtak, 23. lipnja 2011. 19:14

Dobro. Ne znam..

# 14 Objavio Ramallah u Četvrtak, 23. lipnja 2011. 20:56

Znaš. Imao sam drugu vrstu problema.
Kosa mi je počela propadati i odlučila sam se prebaciti i na proizvode za kućne ljubimce.
Kupila sam šampon za pranje konja kolagenom (za grivu i rep) u trgovini za kućne ljubimce i započela ga je prati kosu godinu dana, a prije pranja još uvijek masirati glavu mokrom kašom od jodirane soli.
Nema baza, naravno, kosa je nakon godinu dana takve terapije postala gušća, ali ovo je kosa na glavi i ASD za unutarnje organe i sustave.
Prokletstvo, već je glupo, naravno.
Eksperiment s Longidazom je jedna stvar, jer je razvijen za ljude, međutim, prodaje se u ljekarnama za ljude, a ASD, ako bilo koja nuspojava započne neobjašnjivo, nećete znati kamo pokrenuti i koji protuotrov koristiti u slučaju trovanja / toksičnosti.
Vjerujem da lijek za životinje može teoretski pomoći čovjeku, to ni u kojem slučaju ne isključujem, ali eksperimentiranje je previše opasno.
p.s. Pročitao sam forum o ovom lijeku. Što reći.
Moguće je da je psiholog napravio dobar posao stvorivši sve te poruke, ali na nekim mjestima to se čini uvjerljivim, KAKO kad sam došao do poruke da 55-godišnja žena navodno piše s brojnim bolestima unutarnjih organa i piše ovako: „Nikad nisam voljela trčati uokolo doktore, a sada sam prošla kroz ovaj forum i odlučila piti ovaj lijek, a onda, bla, bla, općenito, to joj je navodno pomoglo.
Nakon ovog posta, odmah sam shvatio da je sve to glupost, a priče o Beriji i drugima nekako su me odmah upozorile.
Ovdje 50-godišnje žene nauče kako pravilno koristiti problem, a ona se odjednom tako 55-godišnjakinja, lako popeti s hrpom unutarnjih bolesti "trčala sam po forumu))".
Još jedan VJERAČAN način provjere da li je povijest ovog lijeka stvarna je pronalazak same reference Mashkovsky: "Farmakološki odbor Ministarstva zdravlja SSSR-a 1951. dozvolio je uporabu obje frakcije ASD. Lijek je dodan u poznatu Moshkovskyovu farmaceutsku referencu.".
Ako takav medicinski vodič uopće ne postoji ili ako opis ovog lijeka u njemu nema, onda je sve ovo krajnja glupost, prevara i nije poznato na što se to može ozbiljno utjecati..
U svakom slučaju, čak i ako direktorij postoji i lijek je u njemu opisan, osobno ne bih riskirao da ga isprobam na sebi.

Evo materijala Wikipedije: „Prvo izdanje Lijekova objavljeno je 1954. godine. Za života Mihaila Davydoviča Mashkovskog objavljeno je 14 izdanja (ne računajući 6 stereotipnih izdanja). Autor je 15. izdanje knjige predao neposredno prije smrti 2002. godine.. 2005. godine objavljeno je. "

Oni. ispada da je prvo izdanje vodiča objavljeno tek 1954., teoretski, tri godine nakon odobrenja lijeka, moglo se dodati vodiču 1954., ovdje trebate otići u knjižnicu (ne znam koji, usput) i potražiti ovaj vodič tamo, kako i opis ovog lijeka u njemu.
Naravno, nije realno lajkati svih 14 izdanja.
Također. Pitao sam svoje starije roditelje, suvremenike 50-ih godina prošlog stoljeća, susjeda koji ima 83 godine i koji još uvijek savršeno misli, slikao se poput djevojčice i hodao na nogama, ali NITKO se nije prisjetio bilo kakvog buma opisanog u članku o drogi, povezan s ovom drogom 50-ih godina prošlog stoljeća.
Stoga vrijedi razmisliti prije nego što je sami napunite.

# 15 Objavio ivanov824 »Četvrtak, 23. lipnja 2011. 23:19

I dalje.

# 16 Objavio Ramallah u Četvrtak, 23. lipnja 2011. 23:28

# 17 Objavio ivanov824 »Četvrtak 23. lipnja 2011. 23:44

# 18 Objavio fanat u petak, 24. lipnja 2011. 1:42

# 19 Objavio fanat u petak, 24. lipnja 2011. 1:53

# 20 Objavio fanat u petak, 24. lipnja 2011. 22:00

Našao se na Internetu, čini se kao veterinar:

"Često me pitaju ovaj lijek, uključujući način upotrebe!

Antiseptički Dorogov stimulator (ASD)

1. Povijest lijeka, njegove karakteristike

Odmah nakon završetka rata, jedan je od "kutija" dobio tajnu vladinu naredbu. Znanstvenici su morali stvoriti lijek koji će u slučaju kemijskog rata zaštititi ljude i životinje od izloženosti kemikalijama i zračenju. Takav je lijek razvijen 1946. godine, a u uporabu ga je izveo Aleksej Vlasevič Dorogov.
Drogu su klasificirali i koristili najviši vladini dužnosnici..
1950. A.V. Dorog je dobio autorska prava za izum ASD-a, a 1951. droga je deklasificirana. Odobrio ga je Farmakološki odbor Ministarstva zdravlja SSSR-a za proizvodnju i uporabu i bio je uključen u Farmakopeju Maškovskog.
Tijekom tog razdoblja A. V. Dorogov liječio je ljude od raznih bolesti, pa sve do naprednih onkoloških.
Pa što je ASD??
Još 1941. akademik Akademije znanosti Ukrajinskog SSR-a Vladimir Petrovich Filatov (1875-1956) stvorio je doktrinu o biogenim stimulansima koji se formiraju u svakoj izoliranoj stanici živog tkiva koja je u nepovoljnim uvjetima. To jest, kao rezultat borbe za preživljavanje stanica, oslobađaju se tekući biogeni stimulansi, drugim riječima, tkivo ih izlučuje u određenoj fazi smrti.
Kao rezultat frakcijske destilacije mesnog i koštanog brašna i životinjskih materijala, profesor A.V. Dorogov je uspio izolirati 3 frakcije ASD-a koji imaju različite funkcionalne primjene. U pedesetim godinama prošlog stoljeća liječio se uglavnom s ASD-om br. 1, najaktivnijim.
Čitav medicinski svijet shvatio je da je ovaj moćan lijek veliki konkurent konzervativnim tradicionalnim metodama liječenja. A.V. Dorogovu su ponuđene velike nagrade, samo kad bi zaustavio daljnja istraživanja ASD-a u liječenju gotovo svih bolesti, ali on je to odbio i rezultat je ubijen u njegovom automobilu u dobi od 42 godine.
Profesor A.V. Dorogov je stvorio niz terapijskih lijekova i metoda za liječenje širokog spektra bolesti kod ljudi i životinja. Ipak, najistaknutiji je bio lijek ASD.
Trenutno posao oca nastavlja njegova kćerka - Olga Dorogova, alergolog-imunolog.
Posebnost ovog lijeka, prije svega, je ta što mu nedostaju sintetičke komponente. ASD je 100% prirodni proizvod, stoga nije toksičan i ne izaziva alergijske reakcije;
- drugo obilježje je domaćeg podrijetla. Poznato je da su lijekovi najkorisniji i najučinkovitiji za stanovnike onih regija u kojima se ti lijekovi proizvode na temelju lokalnih materijala;
- Treća značajka ASD-a je njegova multifunkcionalnost. Lijek, zahvaljujući jedinstvenoj formuli i visokoj biološkoj aktivnosti, stimulira rad svih tjelesnih sustava;

- četvrta prednost - ASD ne reagira s drugim lijekovima;
- peta značajka - ASD se izlučuje iz tijela kroz pluća i nema kumulativni učinak, za razliku od mnogih drugih lijekova.

2. Farmakološka svojstva i uporaba ASD

Lijek ASD utječe na endokrini, imunološki, autonomni sustav. Aktivni učinak ASD-a na imunološki sustav može uvelike poboljšati imunitet, što omogućava tijelu da se bori protiv bolesti poput tuberkuloze, astme, miokarditisa, kolitisa, poliartritisa, angine pektoris, peptičkog čira, reumatske bolesti srca, neuroze, kolecistitisa, raka u bilo kojoj fazi, ginekoloških bolesti, koža (ekcem, gljivične lezije kože, dermatitis, trofični ulkusi, pruritus, urtikarija, groznica), upalne, očne i ušne bolesti, giht, reumatizam, upala limfnih čvorova, žlijezda, koštani oblik tuberkuloze, hipertenzija, bolesti genitourinarnog sustava, spolno prenosivi bolesti, enureza, sa grčevima žila udova, impotencijom, atonijom želuca, pomaže kod ćelavosti itd..
ASD ima neurotropni holinomimetički učinak na središnji i autonomni živčani sustav. Potiče motoričku aktivnost gastrointestinalnog trakta, izlučivanje probavnih žlijezda i rad probavnih enzima, poboljšava probavu i asimilaciju hranjivih tvari, povećava aktivnost enzima tkiva koji su aktivno uključeni u transport iona i hranjivih tvari kroz stanične membrane, u procesima fosforilacije i sinteza proteinskih tvari. Kao rezultat ove akcije, ASD poboljšava trofično tkivo, normalizira metaboličke procese do normalnih stanja u različitim distrofičnim uvjetima.
Lijek ima antiseptički učinak. Praktično je netoksičan.
Trenutno biofabrika Armavir proizvodi ASD iz dvije frakcije:
- 2. frakcija za unutarnju upotrebu, a u nekim slučajevima, u obliku uljne emulzije za vanjsku upotrebu;
- 3. frakcija za vanjsku upotrebu samo u obliku uljne emulzije.
Kao ulje za pripremu 20-50% -tne otopine frakcije 3 koriste se kukuruzno, maslinovo, suncokretovo i druga rafinirana kuhana ulja. Lijek ASD fr.№ 3 potiče aktivnost OIE, normalizira trofizam i ubrzava regeneraciju oštećenih tkiva.

3. Primjena ASD-a u medicinskoj praksi
Oralna primjena provodi se 30 do 40 minuta prije jela u obliku vodene otopine potrebne doze ASD - frakcija br. 2 - u ohlađenoj kuhanoj vodi. Prilikom uzimanja lijeka kontraindicirano je jesti kiselu hranu (kiselo voće, povrće, mliječne proizvode, kao i jela koja u svojoj proizvodnji koriste kisele tvari). To je zbog alkalnog


reakcija lijeka ASD - FR. 2, koji aktivno djeluje u krvi tijela i ispušta strane tvari u prva 3 sata nakon uzimanja lijeka.
3.1 U slučaju bolesti srca, jetre i živaca, provodi se sljedeći tijek liječenja:
3.1.1 uzimati 5 kapi na 1 čašu ohlađene kuhane vode 5 dana, 3 dana odmora;
10 kapi na 1 šalicu ohlađene kuhane vode treba 5 dana, 3 dana pauze;
15 kapi na 1 šalicu ohlađene kuhane vode treba 5 dana, 3 dana pauze;
20 kapi na 1 šalicu ohlađene kuhane vode treba 5 dana, 3 dana pauze;
25 kapi na 1 šalicu ohlađene kuhane vode treba 5 dana, 3 dana pauze.
Zatim obrnutim redoslijedom - 20; 15; 10; 5 kapi po čaši, uzmite 5 dana, 3 dana odmora. Uzimajte jednom dnevno na prazan stomak, 30-40 minuta prije jela.
Ako se proces pogorša, prijem treba prekinuti dok egzacerbacija ne prestane, nakon čega je potrebno ponovno nastaviti i prekinuti dok se ne postigne pozitivan rezultat.
3.1.2 Postoji blaža tehnika: 1. dan uzmite 5 kapi, 2. dan 6 kapi, 3. dan - 7 kapi po čaši vode, itd., Nakon 5 dana primjene - pauza od 2 dana, zatim 10; 11; 12; 13; 14 kapi tijekom sljedećih 5 dana i tako dalje do 25 kapi, pauze 2 dana, svakih 5 dana prijema. Zatim, obrnutim redoslijedom, do 5 kapi, s pauzama svakih 5 dana prijema.
3.1.3 Postoji slična tehnika s 5 do 40 kapi. To ovisi o "buketu" bolesti i mogućnosti jakih pogoršanja.
No, bez obzira na to, liječenju treba privesti kraj.
3.2. S čirom na želucu i dvanaestopalačnim čirom (ASD fr.№2) - sljedeći režim:
Razrijedite 15-20 kapi u 50-100 ml ohlađene kuhane vode, pijte na prazan želudac 30-40 minuta prije jela 2 puta dnevno.
Opća shema prijema (shema br. 1):
- 5 dana do - 3 dana pauze;
- 5 dana do - 3 dana pauze;
- 5 dana za uzimanje - mjesec dana pauze, a zatim ponovite ovu shemu ponovo do potpunog oporavka.
Najbolji dio ASD-a za čireve je tamni sediment fr. Br. 2. Može se koristiti oralno i topički za čireve u obliku kompresa tijekom 5 dana. Oporavak dolazi brzo.
3.3 Zatvor, kolitis i gastritis
Doze su iste kao kod čira na želucu (odjeljak 3.2.), Ali uzimaju se jednom dnevno ujutro na prazan želudac 30-40 minuta prije jela u skladu sa shemom br. 1.
3.4 Čir na koži
Uzmite oralno ASD FR br. 2 prema shemi br. 1, a vanjski komprimirate 20% otopinu ASD FR br. 3 u rafiniranom kukuruznom ili suncokretovom ulju tijekom 5 dana. Fra Br. 2 uzeti do oporavka.
3.5 Gljivična oštećenja kože
Operite zahvaćena područja toplom vodom i sapunom i namažite ih 50% -tnom uljnom otopinom ASD fr. Br. 3, u nedostatku ovog udjela, može se zamijeniti s brojem 2 - u 5-6 dana gljiva se uništava (moguće je oporaviti se i od bradavica).
3.6 Trichomoniasis
U žena se izliječi nakon prvog tuširanja 2% -tnom otopinom ulja fr. 3.
3.7 Kožne bolesti (ekcem, pruritus, urtikarija, groznica, trofični čir, dermatitis itd.)
Na zahvaćena područja kože nanosi se 20-50% uljna emulzija FR br. 3 jednom dnevno u obliku obloga dok se potpuno ne izliječi. Ovisno o stanju živčanog sustava, preporučuje se uzimati 1 cm3 (ml) fr. 2 po 1 čašu vode jednom dnevno ujutro, na prazan stomak, ujutro na dan do potpunog oporavka.
3.8 Ginekološke bolesti
Uzmite unutar vodene otopine FR. Br. 2 od 0,2 ml do 0,5 ml prema shemi br. 1.
3.9 Gonoreja
Uzmite unutar vodene otopine FR. Br. 2 prema shemi br. 1, izvana - komprimiranje 5% emulzije fr. Br. 3 dnevno do potpunog oporavka.
3.10 Uz grčeve žila udova
Potopite čarapu od četiri sloja gaze s 20% -tnom otopinom od br. 2 i stavite je na zahvaćeno područje svakodnevno, nakon 5-6 mjeseci, cirkulacija krvi će se u potpunosti obnoviti.
3.11 Tuberkuloza (može se izliječiti bez traga)
3.11.1 Teški oblik - 1 čajna žličica fr. 2 u čaši vode 2 puta dnevno na prazan stomak na prazan stomak ujutro i navečer 40 minuta prije jela, 5 dana piti - 2 dana slobodno, uzimati 2-3 mjeseca.
3.11.2. Općeniti režim liječenja za druge oblike: u početku prema shemi br. 1, zatim uzimajte 20 kapi dnevno na prazan želudac - 5 dana, pauza u tjednu. Prijem za potpuni oporavak.
3.12 Koštani oblik tuberkuloze s fistulama
Uzmite 1 čajnu žličicu u čašu vode na prazan želudac ujutro 40 minuta prije jela i izvana napravite gazni kompres od 50% uljane emulzije fr. 3. Liječenje traje oko godinu dana..
3.13 Tuberkuloza bubrega
Uzmite fr. 2 prema shemi br. 1 tijekom 2 mjeseca.
3.14 Onkologija u bilo kojoj fazi
Uzmite frakciju broj 2 dva puta dnevno, prema shemi br. 1, razrijeđujući 5 cm3 po čaši vode ujutro na prazan želudac i navečer 40 minuta prije jela. Liječenje olovom najmanje 2 mjeseca. Lokalno se svakodnevno primjenjuju komprese od 25-30% emulzije ulja fr. Broj 3.
Vanjski i unutarnji tumori nestaju, stvaranje metastaza brzo prestaje, bol se ublažava. Prilikom liječenja preporučljivo je odbiti meso, jesti ribu i ptice s malo masti (poput puretine). Komprimiranje treba napraviti posebnim papirom za kompresiju (papir za tračanje itd., Ali ne polietilen). Također se liječe različiti oblici angiomatoze (leukemija)..
3.15 Živčane bolesti upalne prirode (astma, astenitis)
Prijem jedanput ujutro na prazan želudac broj 2 od 20 do 60 kapi po čaši vode prema shemi br. 1.
3.16 Bolesti jetre, gušterače i bubrega
Prijem i doze prema shemi br. 1.
3.17 urinarna inkontinencija (enureza)
Prihvaćanje 5 kapi FR. Br. 2 za 1/2 šalice vode 2 puta dnevno prema shemi br.
3.18 Giht, reumatizam, poliartritis, upala limfnih čvorova, žlijezda
Gutanje fr.№2 prema shemi br. 1 i izvana komprimira 20% emulziju ulja fr. Br. 3 na zglobovima dnevno.
3.19 Upalne očne bolesti
Prijem FR.№2 u dozama i shema br. 1.
3.20 Bolesti uha
Recepcija fr. Br. 2 iznutra prema shemi br. 1 i komprimira se kao kod ekcema (str. 3,7) za bolna mjesta. Također možete primijeniti 0,03% uljnu emulziju fr.№2 u obliku 5-7 kapi u uho svaki drugi dan, s istom emulzijom za brisanje uha iznutra.
3.21 Za ćelavost
Utrljajte 5% otopinu alkohola u kožu i može doći do potamnjenja kose.
3.22 Zubobolja
Pamučni bris namočen fra 2. stavio na loš zub.
3.23 Lupus
Gutanje FR br. 2 prema shemi br. 1, izvana - komprimira 20% vodenu otopinu FR br. 2.
3.24 Za bol u srcu
Uzmite 5 do 20 kapi fr. Br. 2 po čaši vode prema shemi br. 1.
3.25 Hipertenzija
Prijem FR.№2 započnite s 5 kapi i dovedite do 20 prema shemi br. 1 za normalizaciju tlaka. Odmorite se 1 mjesec i ponovite prijem.
Lijek ASD fr.№2 i fr.№3 dopušteno je koristiti djeci u bilo kojoj dobi.

4. Mjere opreza
U slučaju kožnih bolesti, izbjegavajte kontakt s pogođenim mjestima benzina, terpentina, vode, raznih kemikalija.

5. Napomena
5.1 U 1 cm3 (ml) FR br. 2 pripravak sadrži 36-40 kapi, a u žličici - 70-80 kapi ili 1,5 - 1,7 cm3 (ml). Prilikom doziranja preporučuje se upotreba medicinske štrcaljke.
5.2 Za bilo koje kožne bolesti koristite FR.№2 iznutra, a FR.№3 izvana. Ako je zahvaćeno veliko područje kože, lijek se prvo nanosi na ½, zatim na ¾ područja lezije, a nakon dana na ostatak. Ova se izmjena vrši svakodnevno do potpunog oporavka..
5.3 Kako bi se izbjeglo pregrijavanje i opće nuspojave, na kožu podmazanu pripravkom treba nanijeti oblog od gaze, pergament (trag papir), pamučnu vunu i tijesan zavoj. Takav oblog treba ostaviti dan, a zatim ažurirati.
5.4 U svim slučajevima uporabe droga preporučuje se konzultirati iskusnog liječnika.
5.5 Iako nisu utvrđeni pojedinačni imunitet i kliničke kontraindikacije za uporabu ASD-a i, unatoč činjenici da je ASD dopušteno od strane Ministarstva zdravlja Ruske Federacije, liječenje treba započeti minimalnim dozama, ja stalno analiziram opće dobro i stanje pacijenta.
5.6 Budući da uzimanje ASD fr.№2 daje veliki teret na bubrege, potrebno je pažljivo razmotriti njihovo stanje. Ako se javi bol, tada se prijem mora privremeno zaustaviti (na 5-10 dana) ili doziranje prepoloviti.
Preporuke se temelje na rezultatima istraživanja profesora A.V. Dorogova.


6. Preporuke za skladištenje i upotrebu lijeka ASD
Jer Budući da se proizvedeni ASD obrazac prodaje u bočicama s nestandardnim grlom, radi prikladnijeg skladištenja u nepropusnom obliku, ASD FR br. 2, preporučuje se pokupiti još jednu bočicu tamne boje s hermetički zatvorenim čepom, sipati lijek u nju i spremiti bočicu u metalnu kutiju ili koristite špricu s iglom za prikupljanje i izdavanje lijeka.
Lijek se mora čuvati u tamnim staklenim bocama, hermetički zatvoren, na tamnom mjestu, na sobnoj temperaturi, daleko od grijaćih uređaja i mjesta nakupljanja vodene pare.
Preporučuje se ispuniti potrebnu dozu FR br. 2 svaki put čistom i suhom pipetom, bez dovođenja vode u pripravak.
Za pripremu emulzije ulja ASD fr.№3, poželjno je prikupiti lijek špricom i iglom kroz gumeni čep, bez uklanjanja iz bočice. Nakon upotrebe, štrcaljku morate rastaviti i temeljito isprati alkoholom ili votkom, kao FR br. 3 se otopi u njima, zatim osuši, sakupi i pohrani do sljedeće upotrebe.


PRIMJENA LEKOVA U MEDICINSKOJ I VETERINARSKOJ ZNANOSTI

(skraćeni sažetak predavanja kandidata bioloških znanosti A.V. Dorogova, čitanje studentima moskovskog sveučilišta)

ASD - proizvod visokog cijepanja životinjskih tkiva i katalizator za poticanje vitalnih procesa u životinja i ljudi.
ASD - antiseptički - biostimulans, potiče funkcije živčanog sustava, poboljšava metabolizam i normalizira fiziološke funkcije u tijelu.
Lijek ASD je tekućina koja se priprema posebnom tehnologijom iz tkiva dugovječnih životinja: ASD fr. Br. 2 je konjak tekućina u boji konjaka specifičnog mirisa, koristi se iznutra i izvana u dozama do 50-100 kapi na 50-100 ml hladno kuhane vode ili hladnog čaja (povećana jačina) 1-2 puta dnevno na prazan želudac, 30-40 minuta prije jela.
ASD fr. 3 "L" i "B" - masna tekućina (crni ostaci sublimacije tamne boje ulja) sa specifičnim mirisima, koja se koristi samo kao vanjska.

Glavna ljekovita svojstva Frakcije ASD -2

1. Vrlo povoljan učinak na gastrointestinalni trakt. Izlučivanje se povećava 2-3 puta. Uz zatvor, kolitis, gastritis i druge bolesti daje dobar učinak. Pluća povećavaju apsorpciju kisika, isto se događa i u ostalim stanicama živog organizma. Sluznica se savršeno obnavlja, čir na želucu izliječi se u roku od 2 mjeseca.
2. Ublažava upalne procese u plućima (čak i tuberkulozne prirode). Izlučuje se iz tijela samo kroz pluća, bez obzira na to kako je unesena u tijelo. Pojačava uklanjanje mikroba iz tijela, što je vrlo važno za tuberkulozu. Pod utjecajem ASD fr.№2 čak se i pećine rastvaraju.
3. Kardiovaskularni sustav djeluje uzbudljivo, čak i kad se srce potpuno zaustavi od izloženosti jakim otrovima. Primjena 50% -tne otopine ASD frakcije 2 obnavlja srce.
4. Ubrzava cirkulaciju krvi, a metabolizam u svim dijelovima tijela se normalizira i obnavlja.
5. Pod utjecajem ASD frakcije 2 primjećuje se povećana funkcija bubrega, povećana diureza, što je vrlo važno za stagnaciju.
6. Akademik Filatov ističe da izolirane stanice tkiva u nepovoljnim uvjetima oslobađaju tekuće biogene stimulanse kao rezultat borbe, drugim riječima da tkivo izlučuje ove biogene stimulanse u određenoj fazi smrti.
7. Lijek ASD frakcija 2 djeluje u krvi tijela 2-3 sata, ne posjeduje kumulativna svojstva. Ispiranje u tijelu traje 3 sata.
8. Pripravci tkiva nisu usporedivi s kemijskim, kao preparati tkiva ne inhibiraju živčani sustav, ne inhibiraju rad stanica. Takav lijek je ASD. Pripravci tkiva povezani su sa stanicama, to su njihove opeke. Stoga su jednaki. Zajednička stvar s lijekom ASD kod ostalih preparata tkiva je da je on sam iz tkiva i uvijek pojačava metabolizam.
9. ASD ima snažan učinak na mikrobe, mijenja njihov metabolizam, neutralizira ih, mijenja kulturu mikroba i to omogućava dobivanje novih cjepiva. ASD je moćan alat koji daje ogroman učinak kod kožnih bolesti, posebno kod ekcema i drugih - gljivičnih i ne-gljivičnih bolesti. "

Gušterača ASD 2 za rak i pankreatitis

Dobar dan dana! Zovem se Halisat Suleymanova - fitoterapeutkinja sam. S 28 godina izliječila se od raka maternice biljem (više o mom iskustvu oporavka i zašto sam postala travarica pročitajte ovdje: Moja priča). Prije liječenja prema narodnim metodama opisanim na Internetu, obratite se stručnjaku i liječniku! To će uštedjeti vaše vrijeme i novac, jer su bolesti različite, bilje i metode liječenja su različite, ali postoje i popratne bolesti, kontraindikacije, komplikacije i tako dalje. Za sada nema što dodati, ali ako vam je potrebna pomoć u odabiru biljaka i metoda liječenja, možete me naći ovdje na kontaktima:

Na početku stvaranja lijek se smatrao antiseptikom, naknadno je utvrđeno snažno adaptogeno svojstvo. Lako prodire u biološke tekućine bez prepreka i može se uzimati dulje vrijeme. Lijek se ne nakuplja u tijelu.

Jedan od nedostataka je njegov neugodan okus i miris. To je zato što su uključeni putreskin i kadaverin. Znanstvenici su pokušali uvesti arome u lijek, ali lijek je izgubio svoja ljekovita svojstva. 100% je kompatibilan s biološkim sustavom, nema kontraindikacija. Postoje dvije vrste lijekova: frakcija 2 za unutarnju upotrebu i frakcija 3 za vanjsku upotrebu. Proizvodi se u staklenim bočicama, žute do tamno smeđe boje.

Lijek se može kupiti u veterinarskoj ljekarni. Prodaje se u bočicama od 50.100, 200 ml. Za unutarnju upotrebu koristi se samo frakcija 2. Lijek ne voli svjetlost i kontakt s zrakom, brzo nestaje. Dobro se razrjeđuje vodom, može se kombinirati s mlijekom. Uzimajući 5 dana, morate odmoriti 3 dana. Možete ga koristiti od tjedan do nekoliko mjeseci, lijek se ne nakuplja u tijelu. Biostimulans u kombinaciji s drugim lijekovima.

Lijek je vrlo tajanstven. Prema brojnim pregledima, lijek nekim ljudima pomaže odmah, drugima nikad.

Liječenje gušterače s ASD frakcijom 2

Režim liječenja odabire se pojedinačno, ovisno o dobi i znakovima bolesti. Standardni raspored predviđa unos 15-30 kapi, koje se miješaju sa 1/3 šalice hladne kuhane vode 2 puta dnevno prije jela u trajanju od 30 minuta. Trajanje liječenja je 5 dana, zatim se pravi pauza 2-3 dana.

Uočeni su sljedeći rezultati:

  • stanice su zasićene kalijem i natrijom;
  • upalni proces se smanjuje;
  • povećava se otpor tijela;
  • probavni se sustav normalizira;
  • Poboljšana enzimska funkcija
  • Stanice gušterače se obnavljaju.

Uzimanje lijekova trebalo bi početi s minimalnom normom, postupno ga povećavajući. Uz pomoć lijeka, kronični pankreatitis može se izliječiti..

Rak gušterače

Lijek se prodaje samo u veterinarskim ljekarnama. Ali to ne sprečava ljude da primjenjuju liječenje na složenim bolestima poput raka. Lijek uklanja jaku bol u bolesnika s rakom i sprječava razvoj tumora. Kreator droge predložio je korištenje lijeka svaka 4 sata, jer je vjerovao da djeluje 6 sati. Suvremene tehnike nude dvije pojedinačne doze s maksimalnom normom od 35 kapi.

simptomi

Kako koristiti ASD 2 u liječenju pankreatitisa

Liječenje upale gušterače dugo je i naporno. Zajedno s lijekovima, možete koristiti provjereni i vrlo učinkovit lijek koji nema analoge, bezopasne i sigurne frakcije ASD-2.

Kako liječiti pankreatitis s frakcijom ASD-2

Pankreatitis je često dijagnosticirana ozbiljna bolest koju karakterizira razvoj upalnog procesa u gušterači. Tijek patologije je težak. Bolest se može pojaviti u bilo kojoj osobi, bez obzira na spol i dob. Razvija se zbog zlouporabe bezvrijedne hrane i alkohola, kao i zbog kršenja proizvodnje žuči i patologija žučnog mjehura.

Da biste smanjili bolne simptome i brzi oporavak, zajedno s liječenjem koje je propisao liječnik, možete koristiti učinkovit alat - Dorogov antiseptički stimulator. Ovaj lijek je moćan adaptogen i imunomodulator. Njegova uporaba pomoći će prevladati bolest i poboljšati opće stanje. Shema uzimanja lijeka je sljedeća.

Prvog dana trebate piti 1 kapi, drugog - 2, trećeg - 3. Dakle, povećavajući doziranje po jednu kapi svaki dan, trebate postići fiksnu oznaku - 20 kapi.

U ovoj se dozi uzima sastav pet dana, a zatim se napravi trodnevna pauza.

Zatim se lijek uzima još tri dana.

pola šalice kuhane vode

15 kapi za djecu i adolescente

Samo 3 od tih tečaja

Djelovanje antiseptičkog stimulatora na gušteraču i na tijelo kao cjelinu

ASD je moćan adaptogen. Pomaže se nositi s utjecajem okolišnih čimbenika koji nepovoljno utječu na imunološki sustav. Jedinstvena svojstva sastava su da ima blagotvoran učinak na sve organe i sustave ljudskog tijela.

Uz to, alat je potpuno siguran. Njegov sastav ne sadrži nikakve kemijske sastojke. Može se uzimati i tijekom trudnoće. Antiseptik ne izaziva ovisnost, dobro ga podnosi tijelo i ne izaziva pojavu nuspojava..

Upotreba sastava doprinosi:

  • minimiziranje težine upalnog procesa;
  • povećati otpornost tkiva na negativne čimbenike;
  • normalizacija probavnog procesa;
  • povećati zaštitna svojstva tijela;
  • poboljšanje općeg stanja i dobrobiti;
  • normalizacija funkcioniranja gastrointestinalnog trakta i gušterače;
  • povećati enzimsku aktivnost.

Alat ima širok spektar djelovanja. Poznato je o protuupalnim, imunostimulirajućim, općim jačanjem, analgetskim, antiseptičkim i antibakterijskim svojstvima eliksira.

Značajke prijema i upozorenja

Prije nego što počnete uzimati ASD ili bilo koji drugi lijek, potrebno je konzultirati svog liječnika. Ne bavite se liječenjem, to može dovesti do nepredvidivih posljedica. Upotreba frakcije se ne preporučuje osobama koje pate od povećane koagulacije krvi i sklonosti stvaranju krvnih ugrušaka. Ako se želite brzo riješiti bolnih simptoma patologije, pokušajte se tijekom terapijskog tečaja pridržavati sljedećih preporuka.

  1. Za oralnu primjenu koristite samo ASD-2 frakciju antiseptičkog stimulatora. Postoji treća frakcija, boce su vrlo slične. Ali ASD-3F namijenjen je samo za vanjsku upotrebu..
  2. Tijekom liječenja Dorogovom povećajte unos tekućine i obogatite prehranu kiselim voćem i sokovima. To će pomoći u sprječavanju zgrušavanja krvi i bržem čišćenju tijela toksina, otrovnih tvari i patogene mikroflore..
  3. Proizvod pijte strogo u preporučenim dozama i ni u kojem slučaju ne prekidajte tijek terapije.
  4. Ne otvarajte bocu. Nakon kontakta adaptogena s zrakom gubi svoja ljekovita svojstva i postaje neaktivan. Uzmite potrebnu količinu lijeka s štrcaljkom, probušite gumenom kapicom.
  5. Ako uzimate druge lijekove, pijte ASD nakon tri do četiri sata nakon uzimanja.

Alat je vrlo učinkovit i ako se pravilno koristi, pomoći će u uklanjanju bolnih manifestacija i brzom oporavku. Glavna stvar je pridržavati se preporuka i piti lijek u navedenim dozama.

Recenzije

Sergej, 35 godina. Od djetinjstva patim od kroničnog pankreatitisa. Ponekad su simptomi bili iscrpljujući - bolovi u trbuhu, mučnina, povraćanje. Uzeo je sve što je liječnik propisao. Prije dvije godine pročitao sam članak u časopisu o ASD-u. Naučio gdje se može kupiti i kupiti. Ono što je odmah odgurnulo bio je miris, oštar, mučan. Nakon čitanja pregleda na Internetu, oni koji su liječili pankreatitis ovim lijekom počeli su uzimati. Prvi put sam uzeo jednu kap (razrijeđen u vodi), drugi dan - 2, i tako sve do 20. Zatim sam ga pio u takvoj dozi još tjedan dana. Ono što želim reći, nakon tečaja stanje se značajno popravilo, čak se i pogoršanja nisu pojavila tako često. Kad se bolest opet pogoršala, pio je 1 ml svaki dan u petodnevnim tečajevima. Alat je vrlo učinkovit, moje preporuke.

Marina, 44 godine. O ASD-u već dugo znam i dugo ga uzimam, imam kronični pankreatitis. Lijek pomaže brzo riješiti se simptoma bolesti. Ako započne egzacerbacija ili osjetim da sam pojeo nešto krivo, odmah počnem piti antiseptički stimulans. Šteta što ga medicina još nije prepoznala.

Indikacije za uporabu ASD-2 za pankreatitis

ASD-2 za pankreatitis propisan je kako bi se vratio normalan rad gušterače. Shema uzimanja frakcije sastavlja se pojedinačno za svakog pacijenta, lijek je snažan imunostimulans s izraženim antiseptičkim svojstvima.

Indikacije za uporabu

Ova se frakcija koristi za razne oblike pankreatitisa. Indikacija za njegovu upotrebu su sljedeći uvjeti:

  • upala u gušterači različitog stupnja intenziteta;
  • smanjena otpornost tijela na infekcije i štetne čimbenike - loši uvjeti okoliša, pušenje, nekvalitetna i neuravnotežena prehrana;
  • poremećaji u probavi hrane;
  • smanjena enzimska aktivnost;
  • gastrointestinalna pokretljivost;
  • poremećaji metabolizma kalija i natrija;
  • s kroničnim oblikom upale gušterače;
  • s pogoršanjem drugih patologija gastrointestinalnog trakta.

Uz pomoć ASD-2 moguće je izliječiti akutni i kronični pankreatitis, uključujući njegove napredne faze i oblike. Upotreba lijeka također je indicirana za rak.

Doziranje i primjena

Lijek se uzima prema standardnoj shemi. U jednom trenutku potrebno je 30 kapi. Ali potrebno je započeti liječenje pankreatitisa minimalnom dozom od 1 kapi, postupno ga povećavajući na preporučene doze. To se radi tako da se pacijent može naviknuti na oštar neugodan miris lijeka.

Lijek je dobro topiv u vodi u različitim omjerima. Proizvod se mora razrijediti u vodi i uzimati 1 ili 2 puta dnevno prije jela. Zabranjeno je piti djelić više od 2 puta dnevno. Lijek počinje djelovati u roku od nekoliko dana nakon početka primjene.

Za adolescente možete malo smanjiti doziranje - do 15 kapi dnevno. U teškim oblicima pankreatitisa dopušteno je povećanje dnevnog unosa do 50 kapi.

Tijekom liječenja pankreatitisa zabranjeno je piti alkoholna pića, uključiti meso u jelovnik. Trajanje liječenja je 5 dana, nakon čega je potrebno napraviti 3-dnevnu pauzu i ponovno piti prema prethodnom režimu do potpunog oporavka.

Da biste uvukli potrebnu količinu tekućine, koristite špricu. Nakon prikupljanja, proizvod treba pomiješati s vodom i piti. Zabranjeno je pohraniti rješenje za buduću upotrebu: njegova svojstva nestaju.

Nuspojave

Glavna nuspojava primjene ASD-2 je povećanje viskoznosti krvi. Da biste to izbjegli, morate koristiti brusnicu ili drugi kiseli sok. Korisno je u liječenju pankreatitisa drugom frakcijom ASD uzeti četvrtinu tablete acetilsalicilne kiseline.

Ponekad pacijenti mogu osjetiti mučninu ili povraćanje. To se događa iz oštrog neugodnog mirisa lijeka. Pomaže u prekidanju čaja.

Tijekom liječenja pankreatitisa preporučuje se uzimanje velike količine tekućine (do 3 l). Dobro uspostavljen režim pijenja pomaže brzo očistiti tijelo toksina. Tijekom terapije strogo je kontraindicirano piti alkohol.

Nisu otkriveni efekti kontrole vozila.

kontraindikacije

Lijek nema kontraindikacije. Neki pacijenti mogu razviti individualnu netoleranciju na lijek. U tom se slučaju liječenje pankreatitisa mora zaustaviti i posavjetovati s liječnikom.

Trajanje liječenja

Kapi za liječenje pankreatitisa ne mogu se stalno piti. Maksimalno dopušteno trajanje liječenja je 5 dana. Nakon toga je potrebna pauza, koja bi trebala trajati najmanje 3 dana.

Nakon toga, kapi se nastavljaju. Trajanje prijema u svakom slučaju bit će različito. Potrebno je prestati koristiti lijek nakon što se funkcije gušterače potpuno obnove..

Interakcija s drugim lijekovima

Tijekom liječenja pankreatitisa preporučuje se isključiti uporabu bilo kakvih lijekova koji sadrže alkohol. Ovaj lijek nema kompatibilnost s alkoholom: ulazak etilnog alkohola u pacijentovo tijelo može pogoršati čovjekovo zdravlje.

Ostale činjenice interakcije frakcije s drugim lijekovima se ne otkrivaju..

Predozirati

Simptomi predoziranja u liječenju pankreatitisa nisu utvrđeni. Povratak, mučnina ili vrtoglavica ponekad su mogući uz velike kapi..

Ovi znakovi nestaju nakon prilagodbe doze i lijekova. Ne postoji specifičan protuotrov za trovanje. Liječenje takvih stanja simptomatsko je uz ispiranje želuca..

Uvjeti skladištenja

Bočicu je potrebno čuvati na tamnom i hladnom mjestu, na temperaturi ne većoj od 25 ° C. Lijekovi protiv smrzavanja ne preporučuju se. Ne dopustite da temperature skladištenja prelaze 30 ° C..

Rok trajanja

Kapi se čuvaju ne više od 4 godine. Nakon tog razdoblja njihova upotreba je neprihvatljiva.

Sastav i oblik ispuštanja

Dostupno u obliku rješenja. Boja se mijenja od žute do crvenkasto smeđe. Ima karakterističan oštar miris.

  • karboksilne kiseline;
  • kolin;
  • amina;
  • peptide;
  • dušični spojevi.

Lijek za liječenje pankreatitisa i drugih patologija pakira se u bocu od plastike ili stakla različitih kapaciteta. Oni su začepljeni gumenim čepovima i aluminijskim kapicama..

Trudnoća i dojenje

Tijekom trudnoće možete uzimati lijekove. Treba poštovati minimalnu učinkovitu dozu kako ne bi naštetili djetetu..

Kada dojite, nije dopušteno koristiti ASD-2 za liječenje akutnog ili kroničnog pankreatitisa. To je zbog činjenice da kapljice imaju oštar specifičan miris koji može uništiti mlijeko.

Upotreba u djetinjstvu

Ako se poštuju doziranje i pravila prijema, lijek neće naštetiti djetetu. Liječenje pankreatitisa potrebno je započeti minimalnom dozom, tj. S 1 kapom. Tada se povećava. Za djecu mlađu od 14 godina, količina lijeka ne smije prelaziti 10 kapi.

Djeca odbijaju uzimati lijek zbog njegovog specifičnog mirisa. Razrjeđivanje kapi u mlijeku ili čaju može vam pomoći u rješavanju problema..

Uvjeti ljetovanja u ljekarni

Lijek za liječenje pankreatitisa dostupan je samo u veterinarskim ljekarnama. Nije ga moguće naći u jednostavnim ljekarnama.

  • Kako koristiti ovesol za pankreatitis?
  • Zašto se Linex uzima za pankreatitis?
  • Nijanse korištenja Bifidumbacterin za pankreatitis

Nedavno dijagnosticiran kronični pankreatitis. Odlučio sam piti frakciju ASD-2. Pažljivo sam uzimao lijek, počevši od jedne kapi i 1 puta dnevno ujutro. Nije bilo pogoršanja bolesti, nakon dva mjeseca poboljšalo se zdravstveno stanje, nestao je proljev, zatvor i natečenost.

Nedavno je došlo do napada akutnog pankreatitisa. To je neugodna senzacija i trebalo ga je dugo liječiti. Pročitala sam o frakciji ASD-2 i odlučila pokušati bolest liječiti minimalnim dozama. Nakon 2 tjedna, bol, upala potpuno su nestale, probava se vratila u normalu..

Nepravilna prehrana dovela je do razvoja kroničnog pankreatitisa. Lijek je pomogao ukloniti toksine iz tijela, toksine. Mjesec dana nakon početka liječenja, želudac je prestao boljeti, proljev je otišao, apetit se poboljšao.

Asd lijek za pankreatitis: kako piti?

ASD za pankreatitis je pravo čudo, što prema liječnicima, pacijentima i tvorcu lijeka omogućuje utapanje bolesti u početnoj fazi. Odakle lijek potječe, u kojim je uvjetima razvijen, koji je opseg odredišta, jedinstvenost, oblik otpuštanja, cijena itd..?

Povijest lijeka ASD

Znate li da kratica ASD nije ništa drugo do antiseptički stimulans Dorogov? Ime se odnosi na ime izumitelja, koji je, daleko od našeg vremena 1947. godine, svijetu pokazao svoju farmaceutsku kreaciju. Iznenađujuća je činjenica da je do početka 70-ih godina XX. Stoljeća ovaj lijek ostao klasificiran, jer su u područje njegove uporabe spadali samo najviši sovjetski dužnosnici i njihovi bliski. Poznato je da je krajem 40-ih godina prošlog stoljeća ovaj lijek propisivan u borbi protiv onkologije majke L. P. Beria.

Sam A. V. Dorogov, suprotno vašim pretpostavkama, nije bio osobni doktor državnih tajnika, već kandidat veterinarskih znanosti. Tih se dana dogodilo da radi u tajnom znanstvenom laboratoriju za kemijsku zaštitu. Zaposlenici su imali misiju stvoriti niz lijekova koji štite tijelo životinja i ljudi od svih vrsta bakterija, kemijskih i ionizirajućih zračenja, a Alexey Vlasovich se s tim zadatkom nosio s praskom.

Jedinstvenost i relevantnost ASD-a

ASD se smatra adaptiranim lijekom ogen, tj. Pomaže tijelu da izdrži vanjske čimbenike okoliša koji potkopavaju imunološki sustav i čine ga ranjivim na mikrobe, bakterije i razne bolesti. To je relevantnije nego ikad prije, jer zbog pogoršanja uvjeta u okolišu, razina ljudskog zdravlja brzo opada.

Jedinstvenost ASD-a je da lijek blagotvorno utječe na sve razine prilagodbe, od živčanog sustava (autonomnog i centralnog) do imunološkog i endokrinog sustava. Uz to, pozitivno utječe na stabilnost barijera perifernih tkiva..

Lijek je predstavljen u dvije frakcije:

ASD 2 može se koristiti izvana i iznutra.

Asd 3 za vanjsku upotrebu uglavnom se koristi za uklanjanje životinja dermatološki x problema: dezinfekcija rana, borba protiv parazita i gljivica, ekcema, psorijaze itd..

Prvi se dio pokazao neučinkovitim, jer ga trenutno ne koriste.

Acd frakcija 2 za pankreatitis

Izbor ovog alata u liječenju upalne gušterače rezultat je mnogih prednosti u odnosu na druge lijekove, uključujući analoge:

Dostupnost i niski troškovi. U bilo kojoj ljekarni sigurno ćete je pronaći na zalihi, a pristupačna cijena neće pogoditi vaš novčanik. U prosjeku košta 90 rubalja. po volumenu boce 100 ml.

Sigurnost i nedostatak kontraindikacija. Čak se i žene koje su u položaju ili za vrijeme dojenja mogu se obratiti ASD za pomoć.

Utjecaj se događa na cijelo tijelo. Lijek ne pogađa u određenom smjeru, ali ima pozitivan rezultat na tijelo u cjelini.

Nije oduzet. Medicinske studije dokazuju da čak i u prisutnosti tumora, komponente lijeka uvijek postižu cilj, bez obzira na bolest.

Nije ovisnost.

Jedina mana je neugodan miris koji će pratiti lijekove. Činjenica je da bi dodatkom amortizera koji bi ugušili gadnu aromu, većina ljekovitih svojstava nestala. Ovaj trenutak nije ništa u usporedbi s efikasnošću koju demonstrira SDA..

U liječenju gušterače gušterače primjećuje se:

Protuupalni učinak;

Regulacija probavnog sustava;

Poticanje rada enzima;

Poboljšanje motoričke funkcije;

Osiguravanje ulaska kalijevih i natrijevih iona kroz stanične membrane.

Dakle, lijek asd s pankreatitisom, kako piti i u kojoj količini? Lijek se uzima strogo u naznačenoj dozi, čiji je višak neprihvatljiv. Ovdje ne funkcionira princip "što je bolje". U pravilu se propisuje 30 kapi dva puta dnevno za odrasle / 15 kapi za adolescente. Ova količina ASD izlije se u malu posudu, na primjer, čašu, i doda se kuhana voda. Tečaj traje pet dana, na kraju čega je trodnevna stanka obavezna.

Molimo vas da se ne bavite liječenjem, a prije uzimanja bilo kakvih lijekova, uključujući ASD, posavjetujte se s gastroenterologom koji pojedinačno ide na shemu recepta i uzima u obzir karakteristike vašeg tijela.

Slični članci:

2 komentara na članak „Asd lijek za pankreatitis: kako piti? ”

Nije naznačeno kako ga uzimati točno prije ili nakon jela. Ako prije jela, kada možete jesti.

Olga! Naš portal služi samo u informativne svrhe. I kao u članku i u podrumu mjesta, navedeno je da samo vaš liječnik može dati sve preporuke. Koliko i kada treba uzeti. Dodijelite vam režim liječenja. Sa poštovanjem, uprava portala https://pankreotit-med.com/

Dodaj komentar Otkaži odgovor

Ova stranica koristi Akismet za borbu protiv neželjene pošte. Saznajte kako se obrađuju vaši komentari..

Pankreatitis ASD 2

Stimulirajući antiseptik stvoren je 1947. u Institutu VIEV pod vodstvom A. Dorogova, stoga se njegovo prezime koristi u kratici. ASD koristeći svoju drugu frakciju (treća se koristi izvana) pomaže izliječiti pankreatitis u početnoj fazi. Ima sposobnost otapanja u bilo kojoj tekućini. Lijek se dozira u kapi, tečaj započinje s jednim, doseže četrdeset. Zanimljivo je da je do 1962. godine taj alat bio klasificiran, a koristi se samo za liječenje najvišeg ešalona moći.

Proizvod suhog sublimacije koštanog i mesnog otpada na visokoj temperaturi je adaptogen. Odgovara strukturi stanica, prolazi kroz tkiva i placentu, koordinira hormonalnu pozadinu, služi kao pripravak tkiva, biogeni stimulator.

Prednosti liječenja pankreatitisa ASD

Sljedeće su karakteristike drugog udjela važne za pacijente:

  • jeftin lijek dostupan u svim ljekarnama
  • nije odbijen s tumorima gušterače, drugim bolestima
  • nema kontraindikacije, propisuje se dojiljama i trudnicama
  • nema selektivnost, pomlađuje cijelo tijelo
  • nije imunomodulator (tjera tijelo da uništava mikrobe, povećavajući imunitet)

Nedostatak koji ima ASD 2 je miris. Kada je deodoriziran, lijek gubi svojstva, nije kompatibilan s aromama. Ljekovita svojstva nadmašuju neugodne trenutke liječenja, ovisnost o lijeku ne dolazi.

Povećanje asimilacije kisika daje tretman pankreatitisa dodatni učinak. Sadrži: vodu, amide i njihove derivate, sulfhidrilnu skupinu, ugljikovodike, karboksilne kiseline. Tekućina može imati boju od krvlju crvene do žute, u napadima se koristi za vanjsku primjenu mreža u području gušterače.

Učinak ASD 2 na tijelo s pankreatitisom:

  • protuupalni
  • povećana otpornost na negativne učinke
  • normalizacija probave
  • povećana aktivnost tkiva, probavnih enzima
  • poticanje motoričke aktivnosti
  • prodiranje kalijevih i natrijevih iona kroz stanične membrane

Frakcija ASD 2 koristi se za pankreatitis ne više od standardne doze od 15 kapi (na kraju povećanja) za adolescente, 30 kapi za odrasle. Proizvod razrijedite u čaši s običnom vodom. Standardni režim (pet dana, tri prekida) gastroenterolog može individualno prilagoditi. Zabranjeno je uzimati lijek više od dva puta dnevno.

Rak gušterače

Unatoč činjenici da je F-2 ASD trenutno dopušten za prodaju samo u veterinarskim ljekarnama, uspješno se koristi za liječenje raka, uključujući rak gušterače. Pozitivan učinak u liječenju tako ozbiljne bolesti rezultat je posebnih svojstava lijeka:

  • Aktiviranje energetskog metabolizma.
  • Poboljšanje prehrane tkiva.
  • Jača stanične membrane.
  • Normalizacija hormonske pozadine.
  • Normalizacija živčanog sustava.
  • Adaptogena svojstva.

Lijek uklanja jaku bol koju doživljavaju bolesnici s rakom i zaustavlja daljnji razvoj tumorskih procesa. U onkologiji gušterače može se koristiti i iznutra i izvana. Ovisno o težini bolesti, liječenje može trajati od nekoliko tjedana do godine ili više. Postoji mnogo obrazaca upotrebe ASD-a za rak gušterače. Sam Dorogov ponudio je četverostruki unos lijeka s postupnim povećanjem doze na 50 kapi odjednom, a moderni liječnici preporučuju samo dvostruki unos "biološke bombe" s maksimalnom dozom od 35 kapi.

Tijekom liječenja raka, ASD F-2, ne možete konzumirati alkohol i ne jesti mesne proizvode. Terapija ovim „veterinarskim“ lijekom dobro ide uz fitopreparacije. Dorogov antiseptički stimulans kombinira se s drugim lijekovima i uklanja nuspojave od kemoterapije i zračenja.