Obitelj je za sprovod 17-godišnje kćeri potrošila 42 milijuna rubalja, ugovorivši oproštaj u stilu Spavajuće ljepotice

Uoči Moskve održan je veličanstven sprovod 17-godišnje djevojke. Zbogom, stiliziran kao priča o Spavaćoj ljepotici, roditelje je koštao desetke milijuna rubalja.

Mladi muskonac, prema Mashu, sanjao je o ulasku u kazališno sveučilište i postati glumica. Međutim, prilikom prijema u institut, dijagnosticiran joj je rak 4. faze.

Kad je djevojčica umrla, obitelj joj je priredila originalni oproštaj - na sprovodu su podigli kazališnu pozornicu, dizajneri su stvorili kristalni lijes, koji su ga dostavili kolicima, svi su gosti dobili kostime u istom stilu.

„Ljubavni otac, znajući kako će se odvijati njeno finale, odlučio je napraviti oproštajni poklon. Otac nam je zahvalio što smo mogli stvoriti tako dirljivu stvar “, rekao je Iskander Kadirov, organizator kreativnog sprovoda.

Roditelji su za izvorni sprovod kćerke platili 42 milijuna rubalja.

Baleva Inna Dmitrievna

Brjanska regija, Bryansk, Krasnoarmeyskaya 100

O liječniku

Radni raspored

Gdje je

Bolnica №1 regionalna

Adresa: Bryansk regija, Bryansk, Krasnoarmeyskaya 100

Službena web stranica: http: //bob1.rf/ go

Ostali stručnjaci u blizini

Brjanska regija, Bryansk, Krasnoarmeyskaya 100

Brjanska regija, Bryansk, Krasnoarmeyskaya 100

Brjanska regija, Bryansk, Krasnoarmeyskaya 100

Online sastanak

Nakon snimanja, specijalistički centar za kontakt kontaktirat će vas i razjasniti vam sva pitanja.

Baleva Inna Dmitrievna - recenzije o liječniku

Inna Dmitrievna Baleva izvrsna je specijalistica. Apsolutno se ne žalim zbog toga što sam se obratio njoj. Liječnik je obavio laparoskopiju i histeroskopiju. Sve savršeno. U komunikaciji suzdržani. Djeluje brzo i profesionalno. Zbog čega sam jako sretan. Hvala vam puno! I zahvaljujući cijelom ginekološkom odjelu regionalne bolnice Bryansk. Sjajna ekipa!

Hvala, Inna Dmitrievna. Pravi profesionalac u svom području. Pažljiv i precizan prilikom pregleda pacijenta. Imao sam sjajnu operaciju.

Baleva Inna Dmitrievna, Bryansk

Mjesta prijema

Regionalni perinatalni centar

Adresa: Bryansk, pr. Stanke Dimitrova, 86, bldg. 9.

Telefon: trenutni telefonski broj naveden je na web mjestu klinike.

Web stranica: http://bryanskob.ru

Tip klinike: Javna rodilišta.

Načini plaćanja: OMS.

Kako doći: Do perinatalnog centra 1. regionalne bolnice možete doći autobusima broj 1, 25, 106, 7, trolejbusima br. 1, 12, 4, minibusima broj 45, 1, 15, 36, 52, 119, 215, 100, 166 do stanice "Regionalna bolnica".

Službeno ime: Perinatalni centar GAUZ "Brjanska regionalna bolnica br. 1".

Voditelj klinike: Viktor Kulkov (tel. (4832) 41-88-73).

Godina otvaranja: 2001.

Zdravstvene usluge: odrasli pacijenti.

Na kliniku primaju sljedeće specijaliste: ginekolog, akušer, kirurg, renesansni anesteziolog, neonatolog.

Ocjene klinike:

Regionalna bolnica №1

Adresa: Bryansk, pr. Stanke Dimitrova, 86.

Telefon: trenutni telefonski broj naveden je na web mjestu klinike.

Web stranica: http: //bob1.rf

Tip klinike: Javne bolnice.

Načini plaćanja: OMS.

Kako doći: Do prve regionalne bolnice možete doći minibusima br. 1, 36, 15, 45, 52, 100, 166, 119, 215, autobusima br. 1, 7, 25, 106, trolejbusima br. 1, 4, 12 do zaustavljanja "Oblbolnitsa".

Službeno ime: GAUZ „Regionalna bolnica Bryansk br. 1“.

Voditelj klinike: Pyokhov Alexander Ivanovich (tel. (4832) 41-32-14).

Godina otvaranja: 1944.

Zdravstvene usluge: odrasli pacijenti.

U klinici su smješteni sljedeći stručnjaci: ortoped, traumatolog, endokrinolog, anesteziolog oživljavanja, pulmolog, kirurg, liječnik na ultrazvuku, kardiološki kirurg, vaskularni kirurg, flebolog, maser, pedijatrijski ortoped, kardiolog, terapeut, transfuziolog, neurolog, reumatolog, neurolog, reumatolog minimalno invazivni kirurg, radiolog, urolog, psiholog, alergolog, imunolog, proktolog, oftalmolog (optometrist), fizioterapeut, hematolog, gastroenterolog, endoskopist, stomatolog, torakalni kirurg, nefrolog, ENT, funkcionalni dijagnostičar, klinički farmakolog.

Čestitamo na najvišoj nagradi.!

Baleva Inna Dmitrievna

Diplomirao je na Državnom medicinskom zavodu Smolensk 1983. godine i stekao zvanje medicinski posao..

  • Od 08. 01. 1983. - pripravnički staž u akušerstvu-ginekologiji na temelju brjanske regionalne bolnice br. 1;
  • Od 08. 01. 1984. - akušer-ginekolog brjanskog rodilišta br. 2;
  • Od 26. rujna 1989. ginekolog-akušer regionalne bolnice Bryansk br. 1;
  • Od 6. listopada 1997. godine do danas, Baleva Inna Dmitrievna postavljena je na mjesto voditelja ginekološkog odjela.

    Akušer-ginekolog najviše kategorije kvalifikacija, specijaliziran za akušerstvo-ginekologiju. Dodijelio je značku "Izvrsnost u zdravstvu" 2006. godine.

    Odlukom predsjednika od 16. prosinca 2011 Br. 1642 Balevoy I. D. dodijelio je počasnu titulu "Počasni doktor Ruske Federacije".

    Draga Inna Dmitrievna!

    Molim vas prihvatite moje iskrene čestitke na visokoj počasnoj nagradi.!

    Želimo vam plodonosnog rada, uspjeha u vašoj teškoj, tako nužnoj i važnoj profesiji.

    Neka sve tajne želje i nade u bolju budućnost budu ispunjena, možda donose radost i zadovoljstvo!

    Baleva Inna Dmitrievna

    Inna Dmitrievna Baleva - ginekolog. Pacijenti još nisu ostavili recenzije o liječniku na našoj web stranici.

    Recenzije o liječniku Baleva Inna Dmitrievna

    © 2020 LLC "InfoService Group" OGRN 1127847488944

    Registrirana od strane Savezne službe za nadzor komunikacija, informacijske tehnologije i masovnih komunikacija (Roskomnadzor). Potvrda El br. FS77-76713 od 02.09.2019. Osnivač je LLC "InfoService Group". Glavni urednik je A. Y. Jeknich. Adresa uredništva: 197198, St. Petersburg, ul. Monchegorsk, d. 7, lit. Ah, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

    18 + Podaci predstavljeni na web mjestu ne mogu se koristiti za dijagnozu, liječenje i ne zamjenjuju imenovanje liječnika.

    Recenzije IP Shchegoleva Inna Dmitrievna

    Puno imeShchegoleva Inna Dmitrievna
    KOSITAR032500229585
    OGRNIP305032313833315
    GradUlan-Ude
    OKVED Nema podataka
    Pravna adresaRepublika Buryatia, Ulan-Ude
    GradUlan-Ude
    TelefonNema podataka

    Podaci Federalne porezne službe (Federal Porezne službe)

    Servis
    registracija18.05.2005 g.
    registracija
    Datum dodjele OGRNIP-a18.05.2005 g.
    Tajnik savezne porezne službeInterdisciplinarni inspektorat Federalne porezne službe br. 9 za Republiku Buryatia
    FTS registarski kod0323
    Adresa FTS registra670000, Ulan-Ude g, Ulica komunista, d 50

    Podaci o PFR-u (Mirovinski fond Ruske Federacije)

    Podaci Fonda socijalnog osiguranja (Fond socijalnog osiguranja)

    Recenzije o IP Shchegoleva Inna Dmitrievna gradu Ulan-Udeu. Ostalo je samo 0 recenzija, negativnih mišljenja 0, pozitivnih 0

    Shchegoleva Inna Dmitrievna u sljedećim državnim tijelima dodijeljeni su sljedeći detalji OGRNIP 305032313833315, TIN 032500229585, šifra organizacije HASH 369675d259860a33ecdc3d88fb2d99d4.

    IP Shchegoleva Inna Dmitrievna registrirana je 18. svibnja 2005. u gradu Ulan-Ude.

    Dodijeljeni pravni oblik s pravnom adresom navedenom tijekom registracije je: Republika Buryatia, Ulan-Ude

    Dana 18. studenoga 2005., Federalna služba za poreze dodijelila je OGRNIP 305032313833315, tijelo koje je registriralo Interdisciplinarni inspektorat Federalne porezne službe br. 9 u Republici Burryatiji s kodom 0323, a nalazi se na 670000, Ulan-Ude g, Kommunistiška ul., 50

    Mirovinski fond Ruske Federacije dodijelio je TIN 032500229585. Registracijsko tijelo upisalo upis s registracijom i TIN brojem.

    FSS (Fond socijalnog osiguranja) " napravio je bilješku o registraciji organizacije pod brojem

    Sposobnost upravljanja stranicom vaše tvrtke na naših 5 stranica, izvršena nakon temeljite provjere vaše tvrtke, radi poštenja i pristojnosti, financijske stabilnosti i stabilnosti na tržištu prodaje robe ili usluga, ako naša uprava nema sumnje u vašu tvrtku, možete proći postupak registracije. Registracija tvrtki na našim web stranicama je plaćena, omogućava tvrtkama da se šire, pokazuju kolegama da pošteno i pristojno radite, ne plaše se kritike i negativnosti, zarađuju više i ne plaše se povratnih informacija od konkurencije. Pravovremeno odgovarajte na preglede kupaca, odgovarajte na njihova pitanja i želje za vaš rad, objesite oglasne natpise, dajte svoje reklame, napišite recenzije o svojim aktivnostima i privucite nove kupce koristeći naše web stranice, a svaka tvrtka nakon provjere da je naša administracija registrirana dana, dobiva tehničku podršku 24/7, dobiva pristup svom osobnom računu, gdje može postavljati vlastite reklamne natpise i objave, pisati vlastite reklamne postove. Ako se želite registrirati i imate dodatna pitanja, napišite službeni zahtjev našim administratorima, prihvaćamo službene zahtjeve za registraciju samo u PDF i JPEG formatima, u zahtjevu trebaju biti navedeni vaši detalji, pečat i potpis. Ostali formati zahtjeva ostat će bez odgovora. Molimo vas da poštujete vaše zahtjeve i da ne gubite naše vrijeme na obradu vaših ne-zahtjeva.

    Provjera brodova: http://kad.arbitr.ru/
    Provjerite ovršne službe: https://fssprus.ru/

    Prije nego što nekome platite novac, svakako provjerite tvrtku, na osnovama izvršitelja i na web stranici arbitražnih sudova. Na web mjestu ovršitelja jednostavno napišite puno ime direktora LLC-a ili IP-a, na web mjestu arbitražnog suda, samo vozite IT ili IP tvrtke, ako nađete dugove direktora na bazama i ako nađete sudove o neispunjavanju uvjeta ugovora, razmislite dvaput da li biste trebali stupiti u kontakt s takvom tvrtkom i platiti joj predujam.

    Inna Leshchinskaya

    fotografije >>

    biografija

    Leshchinskaya Inna Vladimirovna

    Rođen je 17. ožujka 1944. u Krasnojarskom teritoriju.

    Plesačica baleta, učitelj-koreograf.
    Zasluženi umjetnik Rusije (2002).

    1961. godine završila je Moskovsku koreografsku školu. Radila je u Saratovskom kazalištu opere i baleta, od 1962. do 1986. - u K.S. Stanislavski i Vl. Nemirovich-Danchenko. U Lenkomu je radila kao koreograf od 1988. godine, organizirajući koreografski trening za glumce u predstavama Juno i Avos, Spomen-molitva, Bremenski glazbenici, "Žao mi je", "Ludi dan ili brak Figaro".

    Umrla je 18. prosinca 2005. nakon teške i dugotrajne bolesti. Glasačka kutija s pepelom u 22. kolumarijumu Don groblja u Moskvi.

    Baleva Inna Dmitrievna

    Kardiolog u Bryansku

    Brjanska regionalna bolnica №1
    st. Dimitrova 86, Bryansk

    Inna Dmitriyevna Baleva još uvijek ne može zakazati sastanak na našoj web stranici. Međutim, znamo još 512 kardiologa u Bryansku, možda ćete među njima pronaći liječnika koji vam treba.

    • Pozdrav.li /
    • Bryansk /
    • kardiolozi u Brjansk /
    • Baleva Inna Dmitrievna

    Ortoza donjih, gornjih udova i stopala

    Slični liječnici u blizini

    Kardiolog mamolog hirurg

    st. Bezhitskaya 2, Bryansk

    st. Fokina 8, Bryansk

    st. 44. listopada, Bryansk

    Stomatolog kardiolog Ortopedski stomatolog

    st. 38. listopada, Bryansk

    11A Stanke Dimitrova, Bryansk

    Kardiolog Ortopedist Ortoped i traumatolog Kirurg

    Avenija Stanke Dimitrova 86, Bryansk more

    st. Dimitrova 86, Bryansk

    Usluga Zdorov.li ne pruža medicinske usluge. Sve medicinske usluge pružaju liječnici i klinike na temelju vlastitih licenci..

    Internetske konzultacije

    Liječnik vas može savjetovati putem interneta, izravno na web mjestu, sa ili bez videa. U ovom slučaju ne morate instalirati nijednu aplikaciju i programe.

    Troškovi savjetovanja:
    Bilješke liječnika:
    Bilješke o klinici:

    Privatni liječnik

    Možete se zakazati za privatni sastanak.

    Napomena liječnika:

    Recepcija klinike

    Odaberite specijalnost liječnika

    Liječnik vas može savjetovati putem interneta, izravno na web mjestu, sa ili bez videa. U ovom slučaju ne morate instalirati nijednu aplikaciju i programe.

    Troškovi savjetovanja:
    Bilješke liječnika:
    Bilješke o klinici:

    Sastanak možete zakazati telefonom putem registra.

    Predstavite se

    Vaš zahtjev bit će poslan liječniku koji će vas kontaktirati kako bi razjasnio detalje i točno vrijeme prijema.

    Vaš je zahtjev poslan liječniku. U skoroj budućnosti liječnik će vas kontaktirati kako bi vam pojasnio vrijeme i detalje prijema.

    Predstavite se

    Sve se provjere provjere prije nego što su objavljene u skladu s ruskim zakonom i pravilima objavljivanja podataka na našoj web stranici. Provjera obično traje do jednog radnog dana..

    Vaš je komentar uspješno dodan i bit će objavljen nakon potvrde našeg urednika..

    Vaš će pregled sigurno pomoći drugim pacijentima da odaberu najboljeg liječnika i kliniku.!

    Vaše pitanje bit će poslano liječniku, a odgovor će vam biti poslan e-mailom..

    Vaše pitanje je poslano liječniku, čim on odgovori, mi ćemo vam proslijediti odgovor putem e-maila

    Je li zdrav. li 2015-2020 (c) Sva prava zadržana

    Gdje pronaći dobrog ginekologa?

    AutorPoruka

    elena_kr: Djevojke, recite mi, molim vas, dobar ginekolog-endokrinolog, nije važno odakle je Moskva ili Odintsovo, jako je potrebno! Pročitao sam cijelu temu, stvarno nisam ništa pronašao!
    S poštovanjem, Elena!
    Produžetak noktiju 89164513948

    Gost: I nekoga je primijetila Brigadirova iz Altameda?

    Inna: Naizgled sam bila sretnija od ikoga, našla sam "svoj" ginekogol. isprva se reklamirala i otišla na altamedu kod N. Peregudova, odredila mi je ispravnu dijagnozu, trebala mi je mala operacija i što je prije moguće pokušala utopiti ovaj slučaj antibioticima, ali tumor je rastao i rastao, pri sljedećem je imenovanju rekla da je to potrebno obdukcija i što je brže moguće (nije bilo dana, već sati), nažalost, ona to nije mogla učiniti, već smo napravili obdukciju preko prijatelja, nakon čega je bilo lako "zacijeliti" na sljedećim prijemima, ali iz nekog razloga Rečeno mi je "zdravi ste!" i nakon godinu dana sve se opet ponovi, a onda sam se obratio Sheremetu A. Yu. ona je sve očistila i obradila. objašnjava sve razumljivo i sada se dvije godine nakon prvog posjeta njoj pripremamo za djecu.... svima savjetujem